RREGULLAT E VLERËSIMIT TË QENVE NË MANIFESTIMET KINOLOGJIKE

Kategoria e këlyshëve nga 3-6 muaj (Baby Class) Garojnë ndaras këlyshët meshkuj dhe ndaras këlyshët femra, në këtë kategori këlyshët nuk vlerësohen me nota por vetëm me vërejtje: Shumë perspektiv, perspektiv, mjaftueshëm dhe jo mjaftueshëm. Radhiten nga 1 deri në 4 sipas kualitetit. Këlyshi më i mirë i racës  së caktuar, i përzgjedhur nga të […]

BALKAN SIEGER 2019

      Një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare pret Klubin Dobermann të Shqipërisë, në Kragujevac në Serbi, për BALKAN SIEGER 2019, më 27 prill 2019, me ftesë të drejtpërdrejtë të Klubit Serb Dobermann. Klubi Shqipetar i Dobermann do të jetë i pranishem me 4 super dobermanet e saj te kualifikuar.

CACIB DUKAGJINI CUP 2019

  Një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare e pret Klubin Shqiptar te Dobermann, në Pejë të Kosovës. Më 23 dhe 24 prill 2019 në ditët në vijim  do te jemi ne DUKAGJINI CUP 2019, për kualifikimin Crufts 2020. Klubi Shqiptar i Dobermann do të jetë i pranishem me 4 nga super dobermanet tane në këto […]

EUROPEAN DOG SHOW 2019

Për herë të parë në historinë  kinologjike të Shqipërise, ekipi ynë “Klubi Dobermann i Shqipërise ” është kualifikuar për “European Dog Show 2019” të planifikuar për 14-16 qershor 2019 në Austri dhe do te prezantohet me dobermanet si me poshte: – Kristall Blue di Altobello – Dura Lex Polonia Mon Amour – Aurora Betelges – […]

ADRIATIC CUP SHOW 2019

  Më 20 dhe 21 prill 2019 një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare pret Klubin Dobermann të Shqipërisë, në Bar të Mal-it të Zi. Klubi Dobermann i Shqiperise do të jetë i pranishem me 4 nga super dobermanet të kualifikuar per keto shfaqje: – BAR CACIB 1 – 20 prill 2019 – Specialiteti Dobermann “Kupa […]