Kush jemi ?

Federata Kombëtare Kinologjike Shqiptare (F.K.SH), është një shoqatë mbarështuesish me karakter tekniko-ekonomik, që ka si qëllim të mbrojë racat e qenve të njohura si të pastra, duke e përmirësuar dhe duke e shtuar mbarështimin e tyre, si edhe duke disiplinuar dhe duke favorizuar përdorimin dhe rivlerësimin e tyre për qëllime zooteknike, përveçse sportive.

Dog Show ?

Federata Kombëtare Kinologjike Shqiptare (F.K.SH), organizon per here te pare ne Shqiperi, DOG SHOW. Pjesmarres jane shume qen nga shtete te ndryshme si Italia, Kosova, Serbia, Mali i Zi etj. DOG SHOW eshe nje kompeticion ku cdokush garon ne shumellojmshmeri disiplinash. Fituesi merr Trofeun e Pare, ILIRIA

Galeria