EUROPEAN DOG SHOW 2019

Për herë të parë në historinë  kinologjike të Shqipërise, ekipi ynë “Klubi Dobermann i Shqipërise ” është kualifikuar për “European Dog Show 2019” të planifikuar për 14-16 qershor 2019 në Austri dhe do te prezantohet me dobermanet si me poshte: – Kristall Blue di Altobello – Dura Lex Polonia Mon Amour – Aurora Betelges – […]