BALKAN SIEGER 2019

      Një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare pret Klubin Dobermann të Shqipërisë, në Kragujevac në Serbi, për BALKAN SIEGER 2019, më 27 prill 2019, me ftesë të drejtpërdrejtë të Klubit Serb Dobermann. Klubi Shqipetar i Dobermann do të jetë i pranishem me 4 super dobermanet e saj te kualifikuar.

EUROPEAN DOG SHOW 2019

Për herë të parë në historinë  kinologjike të Shqipërise, ekipi ynë “Klubi Dobermann i Shqipërise ” është kualifikuar për “European Dog Show 2019” të planifikuar për 14-16 qershor 2019 në Austri dhe do te prezantohet me dobermanet si me poshte: – Kristall Blue di Altobello – Dura Lex Polonia Mon Amour – Aurora Betelges – […]

ADRIATIC CUP SHOW 2019

  Më 20 dhe 21 prill 2019 një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare pret Klubin Dobermann të Shqipërisë, në Bar të Mal-it të Zi. Klubi Dobermann i Shqiperise do të jetë i pranishem me 4 nga super dobermanet të kualifikuar per keto shfaqje: – BAR CACIB 1 – 20 prill 2019 – Specialiteti Dobermann “Kupa […]