Një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare e pret Klubin Shqiptar te Dobermann, në Pejë të Kosovës. Më 23 dhe 24 prill 2019 në ditët në vijim  do te jemi ne DUKAGJINI CUP 2019, për kualifikimin Crufts 2020.

Klubi Shqiptar i Dobermann do të jetë i pranishem me 4 nga super dobermanet tane në këto shfaqje:

– CACIB PEJA – 23 Prill 2019

– CACIB PEJA – 24 Prill 2019