Për herë të parë në historinë  kinologjike të Shqipërise, ekipi ynë “Klubi Dobermann i Shqipërise ” është kualifikuar për “European Dog Show 2019” të planifikuar për 14-16 qershor 2019 në Austri dhe do te prezantohet me dobermanet si me poshte:

– Kristall Blue di Altobello
– Dura Lex Polonia Mon Amour
– Aurora Betelges
– Livonija Baronesa Glamour Graal

Ne jemi të sigurt se, edhe nga ky kampionat do te vine kënaqësi dhe suksese të tjera të mëdha për të gjithë ne.