Sukses i arrire ne “Galaxy Winner Show 2019” ne Serbia, me Klubin e Dobermann Shqiptar.

International Dobermann Show
Data: 06.04.2019
Gjyqtare: Tamas Jakkel (HU) & Gunther Ehrenreich (AU)

Rezultate:

Champion Class Black Male:

NEX di Altobello (Hazar di Altobello x Electra di Altobello)

V4 – Top Final in a very hard Champion Class

Junior Class Black female:

KRISTAL di Altobello (Ulisse del Tibur x Magdalena Nera di Altobello) – EXC

Puppy Class black female:

Dura Lex Polonia Mon Amour (AYK von Elbhtor x Dura Lex Polonia Julia)

VP2 – V/Winner Puppy class

Baby Class brown female:

Aurora Betelges (SK Bellator x Panama Betelges) – VP4

 

Një falenderim i dashur shkon per Dura Lex Polonia Mon Amour, që me të vërtetë ka mahnitur shumë tifozë të pranishëm me bukurinë e saj dhe performancën e jashtëzakonshme qe arriti fale Puppy Class. Gjithashtu nje falenderim shkon dhe për kampionin tim  Kristall Blue që pavarësisht se ka dhene një rezultat të shkëlqyer, nuk mundi të hyjë  ne finale, për shkak të një dëmtimi të lehtë në këmbën e djathtë.

I urojme sherim te shpejte !