ADRIATIC CUP SHOW 2019

  Më 20 dhe 21 prill 2019 një tjetër shfaqje e rëndësishme ndërkombëtare pret Klubin Dobermann të Shqipërisë, në Bar të Mal-it të Zi. Klubi Dobermann i Shqiperise do të jetë i pranishem me 4 nga super dobermanet të kualifikuar per keto shfaqje: – BAR CACIB 1 – 20 prill 2019 – Specialiteti Dobermann “Kupa […]